Modele flokesh te shkurta me onde

Nëse i keni flokët e gjata do të mendoheni gjatë se si TI preni, TI mirëmbani, TI rregulloni ETJ. Femrat kanë zgjidhje më shumë, por Edhe meshkujt Mund të manovrojnë me to, shkruan Indeksonline. Këto janě Trendet e këtij viti që janě pëlqyer shumë nga Kjo Gjini. Shikoni a do t`IU shkoj Edhe Juve ndonjëra. /Indeksonline/Kjo dëshmon që Edhe me flokë të shkurtra Mund të dukeni seksi dhe joshëse. /Indeksonline/Meshkujt ndonëse kanë flokë të shkurtra, normalisht që Edhe ATA duhet të gjejnë një Model si TI mbajnë ATO. Por Edhe flokët e shkurtra Duan kujdes dhe rregull, transmeton Indeksonline. Në Videon e mëposhtme gjeni IDE si të preni flokët e shkurtra dhe cilat MODELE IU shkojnë më shumë për fytyrën. Në këtë Video meshkujt Mund të gjejnë 10 IDE si të prenë flokët e Tyre me Stil..